AcuNova AcuLine AcuChronic

AcuNova AcuLine AcuChronic er et utrolig simpelt men meget effektivt system. Især til smertebehandling, kroniske sygdomme, øjensygdomme, ja stort set alt der er fysisk. Til forskel fra klassisk akupunktur som er i meridianbanerne via akupunkturpunkter, virker AcuNova AcuLine AcuChronic via nervebanesystemet. I og omkring alle led er der meget følsomme reflekspunkter der har forbindelse til de forskellige afsnit af hjernen. Med AcuNova AcuLine AcuChronic “kickstartes” de selvhelbredende processer vi har i kroppen.

Hvis du vil vide mere, så gå ind på www.moderneakupunktur.dk

Hvordan foregår en behandling?

Efter en indledende samtale, hvor jeg bl.a. spørger ind til problemet, så begynder jeg behandlingen med at søge efter et eller flere punkter i og omkring dine led. Det kan være i fingerled, tåled, knæled, albueled eller måske mellem dine ryghvirvler alt efter hvad dit problem er, og hvor det er lokaliseret. Behandlingen foregår ved at jeg sætter små tynde nåle i punkter omkring et led, f.eks. pegefingerens yderste led (i begge pegefingre). Behandlingen tager 30 min.

Hvis der er tale om et smerteproblem vil der ofte være en mærkbar effekt umiddelbart efter behandlingens begyndelse. Dette er dog ikke ensbetydende med, at problemet er løst, for som regel skal der flere behandlinger til, for at opnå en permanent effekt.

Processen startes ved at stikke en nål i reflekskuglen (et AcuNovapunkt i et led). Nu flyder hormonerne og de andre helsebringende stoffer med blodårene til det syge område og starter omgående en helbredende proces. Hvis en person fx. har ondt i nakken – uanset af hvilken grund – flyder stofferne til det syge sted i nakken og starter øjeblikkelig helbredelse.

Øjn- og Øre behandling

Øjen og øre sygdomme kræver en meget intensiv behandling. Behandlingen forløber over 2 uger (5 dage i træk, derefter fri i weekenden og derefter 5 dage i træk igen) – hver dag med 2 behandlinger per dag. I praksis bliver det en behandling, som varer en ½ time, en times pause og så en ½ times behandling igen – hver dag.

AcuNova AcuLine AcuChronic har gode resultater med de fleste skader og sygdomme bl.a.:

Lidelse Behandling
Fossen skulder 3-5
Iskas 3-5
Nakkesmerter 3-5
Lændesmerter 3-5
Migræne 4-6
Slidgigt 4-6, behandles dagligt
Lyskenskader 4-6, behandles dagligt
Hofteskade 4-6, behandles dagligt
Åreforkalkning 4-6, behandles dagligt
Virus på balancenerven 6-10

Øjne og Øre sygdomme

  • AMD (Øjenforkalkning)
  • Grøn stær
  • Retinitis Pigmentosa
  • Tinitus
  • Øjn og Øre sygdomme kræver en maget intens behandling.
  • Forløbet er 2 behandlinger dagligt i 10 hverdage. I alt 20 behandlinger.