Firmamassage på arbejdspladsen

65% af Danskere, lider af smerter i nakke, skulder, lænd, øjne, migræne, slidgigt og forskellige muskel- og skeletsmerter. Uanset job stillesiddende og fysisk hård, er der ukomfortable positioner som belaster kroppen. Nakkesmerter, migræne og ryg problemer er blevet en folkesygdom. Arbejds dygtige mennesker har 20 % flere sygedage fra jobbet pga. rygproblemer, nakkeproblemer og slidgigt. Det koster årligt 4840 mio. kr. i tabt produktion. Medarbejderne er oftest en virksomheds vigtigste ressource. En sundhedsordning der tilbyde massage og AcuNova på arbejdspladsen bidrager til et bedre arbejdsmiljø, effektivisering og sygefraværs reduktion og er også en konkurrencefordel og et imagebidrag bl.a. i relation til medarbejderpleje, ved rekruttering.

Kontakt mig for, at få et tilbud på firmabehandling til dine medarbejdere

EllegaardBehandling tilbyder behandling af firmaets medarbejdere på selve arbejdspladsen – nemt og bekvemt for dig og dine medarbejderne. FirmaBehandling er både idérig medarbejderpleje på længere sigt og sund fornuft på den korte bane. Et medarbejder tilbud med konkrete win-win fordele der virkelig mærkes og dokumenteres. Når en medarbejder får massagebehandlinger i arbejdstiden, styrkes medarbejderens fysiske- og psykiske helbred, arbejdsmønstret brydes og produktiviteten øges.

Herunder finder du nogle af de fordele, som virksomheden vil opleve og dernæst eksempler på fordele, som medarbejderen vil opleve.

Ved en firmabehandlings ordning nedsættes

  • Sygefraværet
  • Stress
  • Langvarig sygdoms perioder
  • Kronisk træthed
  • Manglende engagement og motivation
  • Nedslidning af medarbejderne

Ved en firmabehandlin ordning opnåes

  • Større effektivitet
  • Godt og velfungerende arbejdsmiljø
  • Forebyggelse af skader eksempelvis: museskader, computerskuldre, ondt i ryggen, myoser, muskelspændinger, spændingshovedpine, albuesmerter, nakkeproblemer, træthed, sportsskader

Firmabehandling kan afregnes på flere måder

Der er flere måder hvorpå en massageordning kan afregnes. Væsentlig er dog, at en massageordning ikke behøver at medføre omkostninger for jeres virksomhed. Mulighederne er følgende:

Bruttolønsordning:
En firmabehandlings ordning kan laves som en bruttolønsordning, hvorved medarbejderen selv betaler sine behandlinger over sin bruttoløn. Medarbejderen”sparer” dermed sin skatteprocent, idet betalingen sker inden skatten beregnes. Bruttolønsordninger er den mest anvendte afregningsform, idet den ikke medfører omkostninger for virksomheden.

50/50 ordning:
En firmabehandlings ordning kan laves, hvor medarbejderen og virksomheden deler omkostningen. Virksomheden kan have et ønske om at bidrage økonomisk, mest anvendte er 50/50. Medarbejderne kan også i denne ordning lade sine omkostninger indgå som en bruttolønsordning, hvorved medarbejderen ”sparer” sin skatteprocent.

100% Medarbejder gode:
Som medarbejdergode og indregnet i driftsregnskabet, hvilket er 100% fradragsberettiget for virksomheden.

Siden januar 2002 har det været muligt for virksomhederne at trække behandling (massage, fysioterapi, etc.) fra, på lige fod med andre driftsomkostninger der måtte være for virksomheden. http://www.skat.dk/skat.aspx?oId=1646261&vId=0

Gulvpladsen og arbejdsområdet til behandlerbriksen, er ca. 3 x 2 meter.

Firma Behandlinger på arbejdspladsen kan trækkes fra og er en fordel for både medarbejdere og virksomhed.