Behandlinger

Jeg har flere forskellige behandlings former, som jeg bruger, hver for sig eller i kombination med hinanden, for at opnå bedst mulig resultater for dig. Hvad enten du søger massage, skadesbehandling, stress, afslapning, vægttab, og velvære eller hvis du vil af med den irriterende skade, smerte – er Ellegaard Behandling det rette sted.

wellnessmassage

Wellness massage

Wellness massage er en blidere form for massage, som egner sig til dig der bare vil være god ved din krop med afslappende massage. Er du stresset anbefaler jeg denne.

Læs mere
sportsmassage

Sportsmassage

Dybtgående/Sportsmassage er et godt valg når du har brug for behandling af specifikke problematikker. Men er også for dig der godt kan lide der bliver taget godt fat.

Læs mere
acunova

Acunova

Acunova er et utroligt simpelt men meget effektivt system. I sær til smertebehandling, kronisk sygdomme, øjensygdomme. Faktisk stort set alt der er fysisk.

Læs mere
skadesbehandling

Skadesbehandling

Skadesbehandling er for dig, der har brug for forbehandling af specifikke problematikker, som hold i nakke, ryggen, skinnebensbetændelse, forstrækninger osv. 

Læs mere
sportsmassage

Øre Akupunktur

Øre Akupunktur kan defineres som en “gren” af den Traditionelle Kinesiske Akupunktur (TKA), hvor det ydre øre kan benyttes til en form for diagnosticering og derefter en egentlig behandling.

Læs mere

Laserbehandling

Laserbehandling fungerer ved, at strålerne øge blodgennemstrømning, give en øget metabolisme samt forbedrer samspillet mellem cellerne. Dette stimulerer kroppens og vævets egen regenereringsproces…

Læs mere
wellnessmassage

Mobilmassage

EllegaardBehandling tilbyder nu massage nemt, let og bekvemt. Du kontakter mig. Jeg kommer hjem til dig. Et medarbejder tilbud med konkrete win-win fordele der virkelig mærkes og dokumenteres.

Læs mere
acunova

Firmabehandling

Ellegaard Behandling tilbyder behandling af firmaets medarbejdere på selve arbejdspladsen – nemt og bekvemt for dig og dine medarbejderne. Firmabehandling er både idérig medarbejderpleje…

Læs mere

  Info

EllegaardBehandling
Kenneth Ellegaard
  52 17 37 36
Ellegaardbehandling.dk
CVR: 37 12 05 96

  Følg os

Se også Moderne Akupunktur her

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: (#200) Provide valid app ID Type: OAuthException

  Åbningstider

Mandag      8:00-14:00
Tirsdag       8:00-16:00
Onsdag       8:00-14:00
Torsdag      8:00-16:00
Fredag        8:00-14:00
Lørdag        Efter aftale
Søndag       Efter aftale

  Kontakt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked